Prodej zemědělská usedlost, 200 m2 - Jahodov

Cena: 12 980 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 55 905 Kč měsíčně
Druh: zemědělské usedlosti
Typ: prodej
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Lokalita: Jahodov
PENB: G
Aktualizace: 03.05.2024 15:30
Číslo zakázky: 56480
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 250 m2
Výměra pozemku: 44847 m2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Tento rozsáhlý komplex nemovitostí v Rychnově nad Kněžnou Jahodov nabízí jedinečnou kombinaci soukromí a rozlehlých pozemků, které představují skvělý potenciál pro různé účely. S více než 10 000 m2 zahrady a možností další výstavby podle územního plánu, k dispozici v rámci prodejní ceny je dalších minimálně 30 000 m2 travních porostů a lesa, tímto je tento komplex skutečně unikátní.

Hlavní obytná část zemědělské usedlosti prošla postupnou a důkladnou rekonstrukcí, což vytvořilo moderní a pohodlné bydlení pro současné obyvatele. Kromě toho jsou k dispozici další prostory ve dvou patrech, které lze přizpůsobit podle potřeb nových majitelů. Velká stodola, přilehlá k hlavní budově, nabízí další možnosti využití, ať už pro skladování, dílnu nebo jiné podnikatelské účely.

Tento komplex nenabízí pouze soukromé bydlení, ale také potenciál pro rozvoj a růst. S dostatkem volného prostoru lze snadno rozšířit obytnou plochu nad rámec běžných standardů, nebo využít pozemky pro podnikání, rekreační účely či jiné investiční projekty.

Celkově je tato nemovitost výjimečnou příležitostí pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského života a potenciálu pro investice a rozvoj.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 199 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop