Prodej rodinné domy, 160 m2 - Týniště nad Orlicí

Cena: 15 750 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 67 835 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Lokalita: Týniště nad Orlicí
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2024 19:03
Číslo zakázky: 59212
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 332 m2
Výměra pozemku: 1665 m2
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízím k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu s garáží a parkovacím stáním na velmi atraktivní a klidné lokalitě v Týništi nad Orlicí - Rašovicích. Tento dům je zkonstruován z materiálů nejvyšší kvality, disponuje nejen předimenzovanou tepelnou izolací, ale i revolučním tepelným čerpadlem, které zaručuje minimální náklady na provoz.
V domě se nacházejí dva dětské pokoje, velká ložnice a opravdu prostorný obývací pokoj s luxusním kuchyňským koutem a jídelnou. Z tohoto prostoru je výstup na krytou terasu o dostatečné velikosti. Dominantou místností jsou krásná a moderní krbová kamna. Dále je zde luxusní koupelna samostatná toaleta, komora a technická místnost s prádelnou. Garáž pojme dvě auta a pod přístřeškem se vejde dalších tři vozidla. Okolí domu je opatřeno zpevněnými plochami zámkovou dlažbou, včetně prostoru před garáží a pod přístřeškem.
Zahrada je rovinatá a dům se nachází na malebném místě v blízkosti lesa, poskytujícím klid a soukromí. Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás ještě dnes!
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 69 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop