Prodej novostavby rodinného domu, 5+kk, 906 m2, Záměl

Cena: 9 900 000 Kč
Informace k ceně: vč. provize a právního servisu
Financování:na hypotéku za 42 639 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Lokalita: Záměl
PENB: B 76 kWh/m2/rok
Aktualizace: 23.04.2024 15:28
Číslo zakázky: 00244
Výměra pozemku: 906 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme vám k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Záměl. Jedná se o moderní patrový rodinný dům o dispozici 5+kk s garáží a terasou. Celková výměra pozemku je 906 m2.

Dům je vybaven moderními technologiemi. Topení je podlahové a ohřev vody je prostředníctvím tepelného čerpadla. Tepelné čerpadlo je také propojené s venkovními žaluziemi. Rekuperační jednotka zajistí ve vašem novém domě vždy červstvý vzduch bez nutnosti větrání a stráty tepla. Okna jsou plastova a hlinikova s izolačním trojsklem. Obyvací pokoj je vybaven také krbovou vložkou, pro dlouhé zimní večery. Kuchynská linka byla vyrobena na míru a je vybavená vestavěnými spotřebiči od značek Bosh a Siemens. 

Dispozice domu: 
přízemí: zádveří, technická místnost, chodba, koupelna s WC, pokoj, šatna a obývací pokoj s kuchnským koutem se vstupem do zahrady.
patro: 3 samostatné pokoje, šatna (z ložnice), velká koupelna a vstup na terasu

Dům se nachází v klidné lokalitě obce Záměl obklopené přírodou. Obec nabízí základní občanskou vybavenost: školka, škola. Veškerou občanskou vybavenost nabízí Vamberk (vzdálený 3 km), Doudleby nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí nebo Rychnov nad Kněžnou. 

Pro více informací a domluvení prohlídky, nás neváhejte kontaktovat. 
Realitní makléř:

Ján Otrošina, Ing.
tel: 420770119719

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 34 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop