Pronájem byty 2+kk, 46 m2 - Kostelec nad Orlicí

Cena: 15 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně provize
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Rychnov nad Kněžnou
Lokalita: Kostelec nad Orlicí
Ulice: Trávnická 1596
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2024 19:10
Číslo zakázky: 57698
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Parkoviště: ano
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk s terasou, zahrádkou a parkovacím stáním nacházející se v novostavbě domu se třemi bytovými jednotkami v uzavřeném komplexu v ulici Trávnická v Kostelci nad Orlicí.
Dispozice bytu: chodba, komora, prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kuchyň s kuchyňskou linkou a obývácím pokojem se vstupem na terasu a soukromou zahrádku, ložnice.
Komfort tomuto bytu dodává i úsporné, podlahové topení, které neruší design interiéru a zajišťuje téměř ideální rozložení tepla. Ke každému bytu patří jedno parkovací místo přímo v areálu.
Měsíční nájem je 15.000,-Kč + zálohy na topení, vodu, elektřinu a údržbu zahrady ve výši cca 3.500,-Kč (dle počtu osob v domácnosti). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK je jeden nájem + DPH.
Byt je volný ihned. Zahrada by měla být dokončena (osázena) během měsíce května. Ve fotogalerii je pro představu použita vizualizace.
Pro více informací či prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat!
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 45 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop